+46703760780
hans.akersten@outlook.com

Boka teamutveckling som ger resultat

teamutveckling

Starkare team skapar starkare resultat

Teamutveckling med unikt innehåll som tar fram det bästa i dina medarbetare. Med improvisationen som grund utmanas och utvecklas ni tillsammans i teamet. Resultatet? En psykologiskt trygg arbetsplats. Ett team som presterar bättre. Och en högre lönsamhet för ditt företag.

Teamutveckling
Starkare team skapar starkare resultat
Workshop psykologisk trygghet

Boosta ditt team

Ta snabbspåret till bättre resultat med en teamutvecklande workshop

Med mina unika workshops tar du och ditt team snabbspåret till en trygg arbetsplats och ett team som levererar stordåd. Rivstarta teamutvecklingen med en kortare workshop på 2 timmar eller gå på djupet under en halvdag.

Genom improvisationen lär ni känna varandra på riktigt – och betydligt snabbare än på jobbets fikaraster. Att göra saker tillsammans gör att ni utmanas och utvecklas tillsammans. Hejdå kontrollbehov och komfortzon. Välkommen tillit och topprestationer!

Teamutveckling för organisationer som vill uppåt och framåt

1

Högre produktivitet

Ett tryggt team levererar vassare resultat snabbare och med högre kvalitet. Dessutom går samarbetet som smort.

2

Ökad kreativitet

I ett harmoniskt team får idéer vingar. Och vill du vinna i framtidens hårda konkurrens är nytänkande och innovation ett måste.

3

Starkare engagemang

Människor som trivs och känner glädje på jobbet når i högre grad sina mål och stannar kvar längre på arbetsplatsen.

En hängiven teamutvecklare

Jag utvecklar individer och team på företag och i organisationer. Med lång erfarenhet och med ett stort engagemang har jag varit med och utvecklat grupper, team och individer sen 20 år tillbaka. 

I mina workshops utvecklar jag individer, team och grupper med impron som verktyg.

Till det adderar jag det senaste inom personlig utveckling, fullkomlig närvaro och 100% engagemang. Allt för att ge just ditt team en unik upplevelse som tar er ur inkörda hjulspår och skapar varaktig förändring.

Hans Åkersten - erfaren coach med teamutveckling som specialitet.

Teamutveckling för alla

Improvisation kan kännas skrämmande för vissa. Men det är inte så farligt som det låter. Och mina workshops visar gång på gång att impro är en form av teambuilding som alla organisationer har nytta av. Från ingenjörer på teknikbolag till kommunanställda ekonomer. 

För vi är alla människor med tankar, känslor och rädslor. Improvisationen river murarna mellan oss. Den förlöser. Skapar band. Bygger upp. Och ut på andra sidan kommer någonting nytt. Någonting bättre.

Med mig som lyhörd vägledare och sina engagerade kollegor runt sig i en energisk och trygg miljö får varje individ utrymme att bli sitt bästa jag. Den blyga blommar ut. Den dominanta börjar lyssna. Den tystlåtna öppnar upp. Den skeptiska ser möjligheter. Tillsammans bildar de en trygg enhet där idéerna sprutar och ser och hör varandra. Helt enkelt ett team som är mer än summan av sina delar. Betydligt mer.

Välkommen till måndagsmöten i världsklass

Måndag morgon. Alla medarbetare sitter redan runt mötesbordet, ivriga att sätta igång att spåna nya funktioner till appen ni håller på att utveckla. Karin slänger ur sig en idé. Lars hakar på direkt. Snart är hela teamet med och kastar fram förslag, det ena mer högtflygande än det andra. När mötet är slut har brainstormingen landat i en ny smart funktion. Något som ingen tänkt på tidigare. Och som kommer ta marknaden med storm.

Sådana här lysande lagarbeten och resultat kan du också få med ett team där alla mår bra. Där trygga medarbetare vågar spela ut hela sitt register för varandra. Och tillsammans lyfta till högre höjder.

Innehåll & Förväntat resultat

Relationer – vi genomför övningar som medför stärkta relationer, ökad psykologisk trygghet, prestigelöshet, ärlighet, förståelse för varandra och tillit. Detta uppnås genom att vi berör empati, sårbarhet och humor.

Kommunikation – där vi synliggör våra olika perspektiv. Vad motiverar oss och vilka utmaningar har vi? Vi tränar på att bejaka varandras idéer och aktivt lyssnade.

Förväntade effekter av ovanstående delar och innehåll brukar leda till följande:

– Ökad förståelse och respekt för varandra.
– Bättre sammanhållning, stolthet och trivsel.
– Större öppenhet & ökad psykologisk trygghet.
– Mer empatiskt bemötande.

Tillsammans skapas ett team där alla känner trygghet, glädje, trivsel och engagemang. 

Några av mina kunder

Envac Sverige
Vasaskolan

Skriv in dina uppgifter så kontaktar jag dig

0703 760 780

mail: hans.akersten@outlook.com